← Kaikki palvelut

valohoidot

Skin Atelier käyttää ihonhoidossa lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja, jotka rauhoittavat ihoa ja parantavat monia iho-ongelmia. Eri väristen valojen avulla saadaan aikaan ihosolujen aktivaatio. Medikaalista fototerapiaa käytetään mm. seuraaviin iho-ongelmiin.

  • Ryppyjen hoito (fotonuorennus)

  • Aknen hoito (aknetulehduksen rauhoittaminen, ennältäehkäisee aknearpien muodostusta)

  • Rosacean eli ruusufinnin hoito

  • Ihon laserin jälkihoitona

  • Couperosan rauhoittaminen

  • Ihon verenkierron paraneminen

Hoito on lääketieteellisesti turvallinen. Hoidoissa käytämme tieteellisesti tutkittuja hoito-ohjelmia. Hoito kestää noin 20 minuuttia ja hoito ei vaadi toipumisaikaa. Hoito yhdistetään ihonhoito-ohjelmiimme, jotka räätälöidään iho-ongelman ja tavoitteiden mukaan. 
 

Hoidossa voidaan yhdistää erilaisia hoitotoimenpiteitä yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Mikrolämpöneulaus sekä kemialliset kuorinnat tehostavat vaikutusta.

Hoidon kulku: Ensin puhdistetaan iho ja levitetään puudutusaine. Tämän jälkeen iho neulataan/tehdään kemiallinen kuorinta ja viimeiseksi valohoito. Valohoidossa käytämme kohdistettua hoitopäätä, joka takaa paremmat tulokset kuin hoitolamppu. Kohdistettu hoitopää hieroo samalla lymfajärjestelmää ja aktivoi kuona-aineita pois kasvoilta. Eri väriset valot tekevät iholla eri tehtäviä. Hoitovärin valikoi sinulle hoitaja lähtökohdan ja tavoitteiden mukaan.

Huom. Jos sinulla on ihottumia, atopia, ruusufinni, kysythän sairaanhoitajalta hoidon soveltuvuudesta. Myös eräät antibiootit voivat reagoida valon kanssa. Parhaimmat tulokset saavutetaan kaikissa anti-age hoidoissamme, jos olet savuton ja sitoudut suojaamaan ihoasi auringon säteiltä 50+ spf kertoimella.

Hinnasto fototerapia valohoito

100€ kasvot

300€ kasvot,kaula,decoltee

Yhdistelmät:

Ihon kiinteytys valo 20 min ja lämpöneulaus 490€ (kasvot ja kaula)

Kemiallinenkuorinta, neulaus sekä fototerapia 590€

Aknehoitoon sininen valohoito 4x10 min 450€ 1 vk välein

 

 

IMG-8016.jpg
IMG-8030.jpg
kuva+foto.jpg

Ihon kiinteytyshoito fototerapia ja neulaus yhdistelmähoidolla. Katso suupielet ja kaulan iho. Katso myös ihon tekstuuria, ihohuokoset ja ihon väri. Tämä kuvasarja on tehty Skin Atelierissa sairaanhoitajan tekemänä. Kuvassa tulokset heti hoidon jälkeen. Neulaushoidon jälkeinen punoitus katoaa valohoidon aikana. Lopulliset tulokset 8 vk jälkeen. Huomioi, jos sinulla rasvaa leuan alla suosittelemme ensin Hifu-hoitoa.