← Kaikki palvelut

valohoidot

Skin Atelier käyttää ihonhoidossa lääketieteellisesti tutkittuja Led-valohoitoja, jotka rauhoittavat ihoa ja parantavat monia iho-ongelmia. Eri väristen valojen avulla saadaan aikaan ihosolujen aktivaatio. Medikaalista LED-fototerapiaa käytetään mm. seuraaviin iho-ongelmiin.

  • Ryppyjen hoito (fotonuorennus)

  • Aknen hoito (aknetulehduksen rauhoittaminen, ennältäehkäisee aknearpien muodostusta)

  • Rosacean eli ruusufinnin hoito

  • Ihon laserin jälkihoitona

  • Couperosan rauhoittaminen

  • Ihon verenkierron paraneminen

Hoito on lääketieteellisesti turvallinen. Hoidoissa käytämme tieteellisesti tutkittuja hoito-ohjelmia. Hoito kestää noin 12-24 minuuttia ja hoito ei vaadi toipumisaikaa. Hoito yhdistetään ihonhoito-ohjelmiimme, jotka räätälöidään iho-ongelman ja tavoitteiden mukaan. 
 

Hoidossa voidaan yhdistää erilaisia hoitotoimenpiteitä yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Probioottiset kasvohoidot ja puhdistavat kasvohoidot sekä lymfahoidot voidaan tehdä valoterapian kanssa samanaikaisesti.

Hoidon kulku: Valohoidossa käytämme kohdistettua hoitopäätä tai maskia. Kohdistettu hoitopää hieroo samalla lymfajärjestelmää ja aktivoi kuona-aineita pois kasvoilta. Eri väriset valot absorvoituvat erilaisiin ihon solujärjestelmiin. Hoitovärin valikoi sinulle hoitaja lähtökohdan ja tavoitteiden mukaan.

Huom. Sairaanhoitajalta arvioi aina lopulta hoidon soveltuvuudesta. Eräät antibiootit voivat reagoida valon kanssa. Roacuttan kuurista 6 kk. Parhaimmat tulokset saavutetaan kaikissa anti-age hoidoissamme, jos olet savuton ja sitoudut suojaamaan ihoasi auringon säteiltä 50+ spf kertoimella.

Hinnasto fototerapia valohoito

50€/12 minuuttia kasvot

100€/24 min kasvot

85€/12 min kasvot ja kaula

Yhdistelmät:

Ihon kiinteytys valo 24 min ja lämpöneulaus 250€ norm (290e)

Esse kasvohoito ja valo 240€

Lymfahoito ja valo 200€ (tehokas nesteenpoisto)

 

 

IMG-8016.jpg
IMG-8030.jpg
kuva+foto.jpg

Ihon kiinteytyshoito fototerapia ja neulaus yhdistelmähoidolla. Katso suupielet ja kaulan iho. Katso myös ihon tekstuuria, ihohuokoset ja ihon väri. Tämä kuvasarja on tehty Skin Atelierissa sairaanhoitajan tekemänä. Kuvassa tulokset heti hoidon jälkeen. Neulaushoidon jälkeinen punoitus katoaa valohoidon aikana. Lopulliset tulokset 8 vk jälkeen. Huomioi, jos sinulla rasvaa leuan alla suosittelemme ensin Hifu-hoitoa.