Mikroneulaus

 

Mikroneulaus on Suomessa suosittu hoito niin kosmetologihoitoloissa kuin klinikoillakin. Olemme Skin Atelierissa erikoistuneet medikaaliseen mikroneulaukseen, jossa korkeatasoiset raaka-aineet ja teknologia kohtaavat toisensa.

Mikroneulaus on menetelmä, jossa hoidetaan ihon pinta textuuria. Erilaisilla neuloilla ja laitteilla aiheutetaan ihon pinnalle hallittu trauma, neulaten ihon pintaa. Ihon pinnalle tehdään pieniä reikiä. Kahdeksan viikon aikana näiden reikien tilalle syntyy uusi iho. Tulokset riippuvat siitä, miten hoito on tehty ja minkälaiset elämäntavat asiakkaalla on. Pääsääntösesti sarjahoitoa suositellaan vuosittain noin kolme kertaa 4-8 viikon välein. Sairaanhoitajamme on tehnyt vuosia mikroneulaus ja Dermapen hoitoja. Menetelmät ja välineistö ovat kehittyneet vuosien varrella.

Me Skin Atelierissa olemme perehtyneet kosmeettiseen dermatologiaan. Räätälöimme jokaiselle asiakkaalla mikroneulaus hoitoprotokollan, jossa ihotyypin mukainen neulaus on avainaseasemassa. Neuloja on erikokoisia ja eripituisia. Tiheään ja harvaan. Jokaisen ihotyyppi ja ihon paksuus arvioidaan, jotta menetelmän avulla saadaan tehokkaita tuloksia jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Medikaalisella mikroneulauksella, saavutat todella tehokkaan kollageeni aktivaation iholla. Samalla se tasoittaa ihon väriä ja korjaa ihovaurioita.

Suositut hoito indikaatiot ovat:

Ryppyjen hoito

Arpien hoito kasvoissa ja vartalolla

Pigmentti läiskät

Ryppyjen ennaltaehkäisy

Ihon paksuus

Tummat silmänaluset

Jos katsomme, että asiakkaan iho saisi tehokkaampia tuloksia eri menetelmästä. Kerromme sinulle menetelmät, jotka sopivat juuri sinun ihollesi.

Tervetuloa maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon.

Hinnat Mikroneulaus:

490€ 3 x sarjahoito

190€ yksi hoitokerta ( sisältä seerumit, imeytys, valohoito)

Mikrobotox +50€ Välitön ryppyjenpoisto vaikutus

Mikroneulaus ja plasmahoito sarjahoito 850€ (3 hoitoa)