SKIN ATELIER

Skin Atelier

Fellman 

Tervetuloa ihonhoidon klinikallemme Helsinkiin Vuorimiehenkadulle. Olemme erikoistuneet ihon nuorennushoitoihin ja erilaisten ihon ongelmatilojen hoitoon. Sairaanhoitajamme laativat juuri sinulle sopivan hoito-ohjelman. Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon ja aloita matka kohti kaunista ja hyvinvoivaa ihoa.

 
shutterstock_1234811395 (4).jpg


Tieteellinen tutkimus on hoitojemme perusta

Käytämme ihonhoidon ohjelmissa uusinta laiteteknologiaa, jotka takaavat asiakkaillemme tuloksellisia ja turvallisia hoitoja. Tutkitut ja korkeatasoiset tuotteet auttavat saavuttamaan tuloksia. Olemme tuoneet Suomeen aivan uudenlaisen ihonhoitokonseptin, jossa tieteellinen tutkimus ja esteettinen kauneus sekä taide kohtaavat. Lue lisää palveluistamme täältä.

 

 
Ihon kunto kartoitetaan konsultaatiossa.

Ihon kunto kartoitetaan konsultaatiossa.

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio käynnillä arvioidaan ihon kunto. Kuunnellaan asiakkaan toiveet ja suunnitellaan ihonhoito-ohjelma. Voit nähdä tuloksistamme ennen ja jälkeen kuvia. Konsultaatio on maksuton eikä velvoita sinua toimenpiteeseen. Varaa aika konsultaatioon täältä.

 

Kasvojen kohotus ultraäänellä

Yksi suositummista hoidoistamme on kasvojen ultraääni kohotushoito Hifu-laiteteknologialla. Hoito kohottaa kasvoja ja kiinteyttää ihoa. Hoito on kivuton ja toipumisaikaa ei tarvita. Lue lisää hoidosta täältä.

Kasvojen kohotus Hifu-laitehoidolla.

Kasvojen kohotus Hifu-laitehoidolla.