Ihonhoidon konsultaatio

 

Tuntuuko ihosi väsyneeltä ja kaipaat enemmän kuin mitä voit kosmetologilla saavuttaa? Kaipaat ihollesi nuorekkuutta ja pirteää kokonaisvaikutelmaa. On ihanaa olla viehättävä ja tuntea itsensä hehkeäksi. Skin Atelierin ihonhoidon vastaanotolla sairaanhoitajamme käyvät läpi ihosi tarinan ja nykyhetken. Tämän perusteella laadimme sinulle ihonhoidon ohjelman, jolla saat hehkeämmän ihon ja kasvoillesi uutta pirteää ja nuorekasta ilmettä. Ensimmäinen konsultaatio on veloitukseton eikä sitouta sinua mihinkään!

 

 
konsultaatio2.jpg

Sairaanhoitaja palveluksessasi

Hoitajamme ovat ihonhoitoon erikoistuneita sairaanhoitajia joilla on molemmilla vuosien kokemus ihonhoidosta. Hoitomuotoina meillä on useita erilaisia hoitoja, joista löytyy jokaiselle sopiva ihonhoidon ratkaisu. Tieteellinen tutkimus on hoitojemme perusta ja turvaudumme parhaimpiin saatavilla oleviin ihonhoidon tuotteisiin sekä laitteisiin.

 

Sairaanhoitaja Charlotte Fellman

Sairaanhoitaja Charlotte Fellman


Kysy lisää tai varaa aika

Ota askel kohti kauniimpaa ihoa ja kysy meiltä puhelimitse mitä tahansa ihonhoitoon liittyvää. Voit myös varata ajan maksuttomaan ihonhoidon konsultaatioon nettiajanvarauksestamme. Konsultaatio kestää 30-60 min.

 

 

 

Kysy lisää sairaanhoitajaltamme numerosta: 
045 6145 172

tai