Kasvohoidot

Skin Atelier on erikoistunut probioottiseen ihonhoitoon. Esse Organic Skincare tuotteillamme ja hoidoillamme saavutat tasapanoisen ihon. Probioottinen ihonhoito pohjautuu uusimpaan tieteen läpimurtoon, jossa hoidetaan ihoa tukemalla ihon aineenvaihduntaa, pH-tasapainoa ja suojataan ihoa vapailta radikaaleilta. Iho tarvitsee monipuolisen ja terveen mikropopulaation, jotta ne opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalta.

Esse tuotteissa käytetään prebiootteja, joilla ruokitaan valikoituja hyödyllisiä mikrobeja ja lisäksi imitoidaan ihon luontaisia öljyjä ja Ph:ta, jotta saadaan luotua ympäristö joka suosii hyödyllisiä mikrobeja. Osassa tuotteissa on myös eläviä mikrobeja eli probiootteja. Esse voiteet ovat luomusertifioituja ja Vegan society hyväksyttyjä.

Tuotteilla ja hoidoilla saavutetaan iho-ongelmissa todella hyviä tuloksia. Homealtistus, kuiva iho, atooppinen iho, ruusufinni, couperosa, akne ja nokkosihottuma saa tasapainoa probiootisesta kosmetiikasta. Sairaanhoitaja suosittelee sinulle oikeanlaiset tuotteet ihonhoidossa.

Voidelinjat

Esse Sensitive herkälle iholle

Esse Plus anti-age hoitolinja

Esse Organic kaikille ihotyypeille ja nuorille

Tuotteita ostettavissa klinikallamme

KASVOHOIDOT ESSE

Probioottinen Esse kasvohoito yksilöllinen toteutus tarpeiden mukaan

Kosteuttava/Tasapainottava/syväpuhdistava/Korjaava/Rauhoittava

Esse Detox

Esse Ageless +40 v. iholle

Esse antioksidant boost

Hinnasto

Esse kasvohoidot 169€

3-hoidon sarjakortti 320€

Skin Atelier on viimevuosina panostanut luomutuotteisiin ja vihreään ajatteluun. Esse Skincare tuotteet ovat luomusertifoituja. Myynnissä klinikallamme.

Skin Atelier on viimevuosina panostanut luomutuotteisiin ja vihreään ajatteluun. Esse Skincare tuotteet ovat luomusertifoituja. Myynnissä klinikallamme.

Kuvankaappaus 2019-5-27 kello 19.28.29.png