← Kaikki palvelut

Hifu kasvojenkohotus

Skin Atelier on erikoistunut kasvojenkohotus toimenpiteisiin ilman kirurgiaa. HIFU eli High Intensity focused ultrasound on menetelmä, jossa kasvoja kohotetaan ilman toipumisaikaa. Kasvoista tulee kiinteämmän ja nuorekkaamman näköiset. Tarjoamme HIFU-hoidon turvallisesti uusimmalla teknologialla. Meillä on vankka kokemus laitehoidoista ja hoidon tekee aina HIFU-hoitoihin erikoistunut sairaanhoitajamme.


Hoidon vaikutukset

Hoidossa käsitellään usein alakasvot tai koko kasvot. Lämmin ultraäänienergia käynnistää kollageenin syntymisen, jolloin iho alkaa muodostamaan vahvistavia soluja ja iho kiinteytyy huomattavasti. Kiinteytys näkyy asteittain jo muutaman viikon päästä. Lopulliset tulokset näkyvät noin 3-6 kk kuluttua. 

Hoidossa ei muodostu punoitusta, koska ultraäänienergia menee ihon alle. Toisin kuin perinteisissä laserkohotus ja Fractora kuorinnoissa.

HIFU kasvojenkohotuslaite

HIFU kasvojenkohotuslaite


Hoitoalueet

 • Poskien ja leuan muotoilu

 • Kulmien ja otsan kohotus

 • Kaulan ihon kiinteytys

 • Keskikasvojen "rasvapatjan" kohotus

 • Kaksoisleuan hoito
   

Hoidon kulku

Hoidossa kasvojen iho puhdistetaan ja kuoritaan. Sen jälkeen levitetään iholle ultraäänigeeli ja käsitellään hoitopäällä iho 30-45 minuutin ajan. Hoito tuntuu  pienenä nipistelynä ihon alla. Tämän jälkeen levitetään iholle rauhoittava naamio. Hoitoaika on tunnin. 

Kolmen kuukauden päästä pyydetään asiakas jälkikontrolliin, jolloin katsotaan tulokset kuvien avulla ja mietitään jatkosuunnitelma. HIFU-hoidon jälkeen suositellaan muita hoitoja ihon pinnan ja textuurin hoitamiseksi. Hoito soveltuu kaikille, jotka haluavat kaventaa leukalinjaa ja kohottaa kasvoja.

Konsultaatiokäynnillä arvioidaan hoidon sopivuus ja näytetään ennen ja jälkeen kuvia hoidoistamme. Sinulle annetaan tietoa hoidosta ja sen vaikuttavuudesta. Hoidosta on tehty paljon lääketieteellisiä tutkimuksia ja hoito on hyväksytty esteettinen ja turvallinen hoitomuoto sairaanhoitajan tai lääkärin tekemänä. Hoidon voi uusia 1-2  kertaa vuoden jälkeen. Tämä arvioidaan yksilöllisesti. Yleensä yksi hoito riittää oikean ja turvallisen hoidon saavuttamiseksi.


Hinnasto

 • Koko kasvot 1100€ ( 5 aluetta: otsa,kaksoisleuka, hamsteripussit, posket, decoltee)

 • Alakasvot 900€ ( 3 aluetta: sis. posket, hamsteripussit, kaksoisleuka)

 • Kaula ja decollete 550€ ( 2 aluetta: Kaulan ja decolteen alueen kiinteytys ei sis. kaksoisleukaa)

 • Otsa 250€ (1 alue)

 


 

Kysy lisää sairaanhoitajaltamme numerosta
045 6145 172

tai

hifuennen.jpg
hifuja%CC%88lkeen.jpg

Hifu-hoito tehty asiakkaalle Skin Atelierissa. Hifu-hoito kiinteyttää alakasvoja ja poistaa rasvaa. Hifu hoito tehdään kerran tai kaksi 3-5 vuoden aikana yksilöllisesti. Sairaanhoitaja Charlotte Fellman on perehtynyt laitteilla tehtäviin anti-age hoitoihin uransa ajan. Kokemus ja vahva ammattitaito takaavat turvalliset tulokset ja kauniin lopputuloksen.