SKIN ATELIER

Skin Atelier on suomalainen ihonhoidon klinikka. Tiimimme koostuu erityisalojen asiantuntijoista. Tervetuloa maksuttomaan konsultaatioon Vuorimiehenkadulle Helsinkiin.


DSC_7768.jpg

Sairaanhoitaja, kouluttaja, perustaja

Charlotte Fellman

Olen kouluttautunut sairaanhoitajille tarkoitetuissa esteettisen alan seminaareissa ja kursseilla Pohjoismaissa, kuten Ruotsissa ja Norjassa. Olen suuntautunut kosmeettiseen dermatologiaan.

Kokemusta minulla on kuusi vuotta esteettiseltä alalta. Olen toiminut monen tunnetun plastiikkakirurgin työparina Suomessa ja oppinut kirurgisesta kauneudenhoidosta.

Mielenkiintoni on pääosin kohdistunut erityisesti laite ja laserhoitoihin, jotka ovat jo maailmalla suosituimpia kuin veitsellä tehtävät toimenpiteet. Huippulaitteet takaavat iholle tuloksia. Iho-ongelmat ovat myös erityisalaani. Järjestän kollegoilleni koulutuksia sekä kursseja ihon-hoidosta. Pistoskoulutuksia järjestän kuukausittain.

 

Kosmetologi, medikaalinen ihonhoito

Olen perehtynyt uusimpiin ihon perushoidon menetelmiin. Haluan opastaa asiakkaitani ihon perushoidossa. Toscanin happohoidot ja ihonpuhdistukset kuluvat palveluihini Skin Atelierissa. Suosin Toscani Cosmetics ihonhoidon tuotteita, jossa tieteellinen tehokkuus on ensiluokkaista. Kiinteyttävät ja kirkastavat hoidot ovat suosituimpia hoitojani.

Kieletaito: Suomi, Venäjä, Englanti

 
IMG-0780.jpg
 

Jasmin Benita Fellman

Klinikan assitentti ja sihteeri

Kielitaito: Suomi, Ruotsi, Englanti

Kuvankaappaus 2015-5-4 kello 14.18.21.png