← Kaikki palvelut

Fraktionaalinen kasvojenkohotus

Fraktionaalinen kasvojenkohotus on laitehoito, joka kiinteyttää ja parantaa ihon rakennetta. Hoidossa kiinteytetään kasvojen ja kaulan veltostunutta ihoa ilman kirurgiaa. Fraktionaalinen hoito tasoittaa myös arpia ja ihomuutoksia. Siinä yhdistyvät kolme ihoa kiinteyttävää hoitomuotoa, eli mikroneulaus, lämpöaallot ja radiofrekvenssi. Tämä medikaalinen hoitomuoto on  tehokas kohottamaan kasvoja ja parantamaan ihon laatua.


Hoidon sisältö

Hoito toteutetaan sarjahoitona 4-8 viikon välein. Hoitokerrat määritellään ihotyypin mukaan. Hoitokertoja on ihon lähtötilanteesta ja vasteesta riippuen 1-3 kpl. 

Hoidossa vaikutetaan neulauksen avulla syvälle ihon alle, jolloin iholle aiheutetaan hallittu trauma. Tällöin iho alkaa tuottamaan parantavia rakennusaineita, kollageenia ja elastiinia. Hoito kestää n. tunnin. Käsiteltävä alue puhdistetaan ja iholle levitetään puuduteainetta. Tämän jälkeen alue käsitellään hoitopäällä, jossa on ohuita neuloja. Neulat tuntuvat pienenä nipistelynä ja radiofrekvenssi tuntuu lämpönä ihon alla. Hoito on miellyttävä viilennyslaitteemme ansiosta. Iho punoittaa toimenpiteen jälkeen, mutta punoitus tasoittuu 1-2 vuorokauden kuluttua. 

Hoidon tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen kerran jälkeen. Iho uudistuu ja tasoittuu, rypyt siloittuvat, pigmenttiläiskät tasoittuvat, ihohuokoset pienenevät ja ihosi tuntuu aivan uudistuneelta hoitosarjojen jälkeen! Tämä onkin suosituimpia hoitojamme ikääntyvän ihon ja kaksoisleuan hoidossa. 


Huomoitavaa

 • Hoidon jälkeen on hyvä olla vapaata töistä seuraava päivä.

 • Voit myös ostaa hoitovoiteemme (89€), joka on tarkoitettu nopeuttamaan ihon barriäärikerroksen uudistumista medikaalisten hoitojen jälkeen.

 • Iho punoittaa samaisena iltana, tätä voi lievittää hoitovoiteella ja/tai kylmällä.

Olemme Skin Atelierissa aina tukenanne hoitojen jälkeenkin ja voit olla yhteydessä meihin mieltä askarruttavissa kysymyksissänne 24h/7. Otamme aina huomioon lähtötilanteen ja arviomme turvallisen hoidon ihotyyppisi, ihon paksuuden ja ihon laadun mukaan.


Hinnasto: Fraktionaalinen kasvojen kohotus

 • Kasvojen kohotus koko kasvot 590€ / kerta (4.kerta -40%)

 • Kasvot, kaula ja decoltee 860€ / kerta

  • Ennakkovaraukset 1.9-30.10.18 2 hoitoa 500€


Hinnasto: Vartalon arpien fraktionaalihoito 

 • Koko vatsa 250€ / kerta

 • Rinnat 320€ / kerta

 • Kyljet 250€ / kerta

 • Raskausarvet 200€ / kerta


 

Kysy lisää sairaanhoitajaltamme numerosta
045 6145 172

tai