Tervetuloa taiteeni maailmaan

Olen Sairaanhoitaja Charlotte Fellman ja aion kertoa teille kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta ilman kirurgiaa.  Blogissani saatte kuulla maailmalla käytetyistä uusista hoitomenetelmistä ja perinteisimmistäkin hoidoista.  

Näette myös tekemiäni taideteoksia ennen ja jälkeen kuvia, tulette kuulemaan asiakkaiden omia näkemyksiä kauneudesta ja haastattelen myös matkanvarrella kollegoitani niin Suomessa kuin maailmalla.

 Kauneuden ja ihonhoito ei mielestäni ole pinnallista vaan se todella on osa naiseutta. Hyvinvoiva nainen hehkuu myös sisäistä kauneutta. Sisäisesti kaunis nainen taitaa sosiaalisia suhteita ja antaa itsevarmuutta kaikille toiminnoillemme mitä elämässämme teemme. Kaikilla on oma kauneuskäsite ja blogissani kerron omastani, kollegoideni sekä asiakkaitteni käsityksistä kyseisiin esteettisiin toimenpiteisiin. 

Blogissani kerron myös mullistavia salaisuuksia alasta, jotka toivottavasti herättävät jokaisessa naisessa ja miksei miehissäkin ajatuksia elämästä, taiteesta, estetiikasta ja hyvinvoinnista.

Tervetuloa rakkaat lukijani.

 

 

Tervetuloa taiteeni maailmaan.

Tervetuloa taiteeni maailmaan.

charlotte fellmanComment