Pääsiäistervehdys

Kevät aurinko paistaa klinikkani ikkunasta. Sihteerini on ostanut klinikalleni kauniin pääsiäiskimpun. Klinikan pihalla on juotu aamukahvit ja toisetkin. Olen kiitollinen. Kiitollinen asiakkaistani, jotka ovat huomanneet oman tyylini tehdä tätä hienoa työtä, jota todella rakastan. Oikeastaan te asiakkaat teette työpäivistäni mukavan juuri sellaisena kuin olette.

Vaikka yritämme parannella ihoa ja luoda kauniimpaa, on jotenkin hienoa nähdä kuinka te asiakkaat olette ihania juuri sellaisina kuin jo olette. On mukava jutustella elämästä ja höpötellä niitä näitä. On mukava nauraa yhdessä ja välillä täällä itketäänkin. Mutta se on elämää. Kauniilla sanoilla ja rohkaisuilla päästän teidät pälkähästä. Iho punoittaa hoidon jäljiltä ja voi näyttää, että tulee pieniä mustelmiakin. Mutta lopputulos on aina iloinen hetki.

Kun nainen hoitaa ihoaan, se on merkki että haluaa panostaa itseensä. Ruuhkavuodet ovat ehkä jo ohi, lapset ovat isoja tai sitten uraputki täydessä vauhdissa ja täytyy näyttää edustavalta. Täällä luodaan taidetta yksilöllisten tarpeiden mukaan. Jokaisella asiakkaallani on erilainen suunnitelma ihon hoidolle. Tämän mahdollistamiseksi on minulla useita erilaisia ihonhoidon palveluita ja lisää tulee kokoajan.

Suosituimmaksi palveluksi on muodostunut laitehoito, Hifu ultraääni. Hifu (High Intensive Focused Ultrasound) on saavuttanut suuren suosion sen luonnollisen tehokkaan anti-age vaikutuksen ansioista. Tässä laitehoidossa ei ole toipumisaikaa ja sen voi suorittaa mukavasti keskellä viikkoakin. Iho ei punoita hoidon jäljiltä, kuten muissa hoidoissa. Kolmen kuukauden jälkeen saavutat tulokset, jotka näkyvät positiivisesti kasvojen kohentumisena. Ihon rypyt, kaksoisleuka, hamsteripussit, otsan juonteet voidaan hoitaa mukavasti yhdellä hoitokerralla ja vielä kivuttomasti. Hoidossa korostuu todella vahvasti hoitajan osaaminen ja kokemus anatomiasta. Hifulla saadaan kasvot solakaksi, mutta tarkoitus on muotoilla hoito niin, että jokaisen kasvoille jää sopiva määrä rasvaa kasvojen piirteiden säilyttämiseksi.

Asiakkaani ovat tulleet kontrolliin takaisin kymmenen vuotta nuoremman näköisinä. Uskokaa tai älkää. Mutta sinä hetkenä, kontrollin hetkenä, hymy on niin minun kuin asiakkaidenkin huulilla.

“Kyllä se vaikuttaa mieleen ja yleisvireyteen tämä hoito, miten tämä voi olla mahdollista?” , ihmettelee eräs 49- vuotias asiakkaani. Mietin itsekin miten se voi olla mahdollista. Vastaan, “ Kaikki on mahdollista nykypäivänä.” letkeästi tehdään jatkohoito, perinteisempi mikroneulaus ihon pintaan. Punoitus kasvoilla turvottaa. Mitä tämä nyt sitten tekikään? Mikroneulaus aktivoi kollageenia ja tuottaa uutta ihoa siihen ihon pinnalle, jotta saadaan ihohuokoset pienemmäksi ja suoja-aineita syvemmälle ihoon. Huivi ja aurinkolasit on hyvä ottaa mukaan, jotta voi suojautua punoitukselta lähtiessä kotiin. “Kuitenkin se naapuri tulee justiinsa vastaan, kun iho näin punoittaa.” sanoo eräs asiakas lähtiessään.

Hoitoni ovat sellaisia, joita naapureille tai työkavereille ei vielä useinkaan kerrota. Jokainen haluaa vanhentua tyylikkäästi ja luonnollisesti. Anti-age hoidoissa lopputulokset tulevat usein vasta 4-8 viikon jälkeen. Muutos on kuitenkin merkittävä.

Kevät on kauneimmillaan. Katson kimppua, jossa on pajunkissoja. “Äiti, miten pajunkissat ymmärtävät kasvaa aina pääsiäisenä?” kyselee neljävuotias poikani. Hän ottaa kämmeneensä kissoja ja vie nähtäväksi tarhakavereilleen. Kaverit eivät ole koskaan nähneet pajunkissoja. Voi kaupunkilapsia, siinä he ihmettelevät. Mikä ilo ja riemu pajunkissoista. Rauhaisaa pyhäpäivää kaikille. Nauttikaa iloiten ja riemuiten ympärillänne olevista asiosta ja elämän kauneudesta.

Kiitollisena kohti kesää. Tervetuloa käymään ihoklinikallani Vuorimiehenkadulla.

-Sairaanhoitaja Charlotte Fellman

Skin Atelier Ihonhoidon klinikka Vuorimiehenkatu 5

Skin Atelier Ihonhoidon klinikka Vuorimiehenkatu 5

charlotte fellman