Skin Atelier muuttaa uusiin tiloihin

Syksy on koittanut ja toimintani laajenee uusien ihanien tilojemme myötä. Olen odottanut liiketiloja jo kauan ja nyt ne vihdoin löytyivät. Olemme avanneet vastaanoton nyt 1.10.2018 Vuorimiehenkatu 5. Osoitteeseen pääset hyvin 2-ratikalla (Silja Terminaalin pysäkki) ja päivisin saa auton parkkiin mukavasti kadullekin.

Olen saanut ihanan tiimin vihdoin klinikalleni ja henkilökunta kohdasta löydätkin meidän tiimimme jäsenet.

Esittelen heidät ja kerron miksi olen valinnut juuri nämä osaajat. Olen jo vuosia tuntenut kyseiset ammattilaiset ja nyt vihdoin pääsemme luomaan jotain aivan uskomatonta yhdessä asiakkaillemme. Arvoinamme on tarjota jokaiselle naiselle yksilöllinen suunnitelma luonnollista kauneutta edustaen.

Palveluvalikoimamme laajenee ja voimme palvella teitä entistä korkeatasoisemmin ja monipuolisemmin.

Uudet syystuulet puhaltavat täällä Vuorimiehenkadulla. Tule sinäkin kuulemaan uusista tuulista. Hyvinvoiva iho on jokaisen naisen saavutettavissa.

Tervetuloa uudelle klinikallemme.

Matka alkaa…

Matka alkaa…

charlotte fellman