SKIN ATELIER
Cart 0

Skin Atelier on suomalainen ihonhoidon klinikka. Tiimimme koostuu monen erityisalan asiantuntijoista.

Tervetuloa maksuttomaan konsultaatioon Vuorimiehenkadulle Ullanlinnaan.

DSC_7768.jpg

Sairaanhoitaja, Skin Atelier perustaja, Kouluttaja

 Charlotte Fellman

Olen kouluttautunut sairaanhoitajille tarkoitetuissa esteettisen alan seminaareissa ja kursseilla Pohjoismaissa, kuten Ruotsissa ja Norjassa. Olen suuntautunut kosmeettiseen dermatologiaan.

Kokemusta minulla on kuusi vuotta esteettiseltä alalta. Olen toiminut monen tunnetun plastiikkakirurgin työparina Suomessa ja oppinut kirurgisesta kauneudenhoidosta.

Mielenkiintoni on pääosin kohdistunut kuitenkin laite ja laserhoitoihin, jotka ovat jo maailmalla suosituimpia kuin veitsellä tehtävät toimenpiteet. Huippulaitteet takaavat iholle tuloksia. Iho-ongelmat ovat myös erityisalaani. Järjestän kollegoilleni koulutuksia sekä kursseja ihon-hoidosta. Pistoskoulutuksia järjestän kuukausittain.

 

Tri. akmaral Karakulova

Kuvankaappaus 2018-10-4 kello 16.46.30.png

MD, LL, Esteettiset toimenpiteet, Vastuulääkäri

Tarjoamme jokaiselle naiselle mahdollisuuden tutustua kauneudenhoitoon ensisijaisesti ilman kirurgiaa. Suoritan täyteainehoitoja Skin Atelierissa.

Olen palvellut esteettisen alan asiakkaita Suomessa jo 14 vuoden ajan. Olen työskennellyt plastiikkakirurgisilla yksityisklinikoilla Helsingissä, kuten Sairaala Siluetissa. Ikääntyvä iho hoidetaan elegantisti, suomalaisilla kauneusarvoilla vaaliten. Laitehoidot ja injektiohoidot mahdollistavat luonnollisen kohotuksen.

Kielet: Suomi, Englanti, Venäjä, Kazastan

 

Kosmetologi, medikaalinen ihonhoito

thumbnail_IMG_3635 kopio.jpg

Alexandra erte

Olen perehtynyt uusimpiin ihon perushoidon menetelmiin. Haluan opastaa asiakkaitani ihon perushoidossa. Toscanin happohoidot ja ihonpuhdistukset kuluvat palveluihini Skin Atelierissa. Suosin Toscani Cosmetics ihonhoidon tuotteita, jossa tieteellinen tehokkuus on ensiluokkaista. Kiinteyttävät ja kirkastavat hoidot ovat suosituimpia hoitojani.

Kielet: Suomi, Venäjä, Englanti

Kuvankaappaus 2015-5-4 kello 14.18.21.png